Informatie bardienst

Organisatie en regeling bardienst TCB

• Leden van 16  t/m 70 jaar  moeten minimaal 6 punten per jaar halen (de leeftijd die in het betreffende jaar bereikt wordt is leidend).
  • Bij de 'waardering' van de diverse diensten is rekening gehouden met de 'zwaarte' van de dienst:
    • Ochtenddienst: 1,5 punt.
    • Lange competitieavond (woensdag of vrijdag 18.30-01.00): 3 punten.
    • Overige diensten: 2 punten.
  • De diensten dienen uiterlijk 1 dag vóór de Open Dag (ophalen ledenpassen) worden ingepland. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een langere periode vooruit te moeten plannen. Mocht het in de loop van het jaar nodig zijn een dienst te wijzigen, dan kan dit tot uiterlijk 2 weken voor de dienst (TCB stuurt een reminder).
  • Het heeft de voorkeur zoveel mogelijk leden bij de bardienst te betrekken. Wil je toch geen bardienst draaien dan is er een mogelijkheid tot afkoop van de bardienst.
  • Als bardienstvrijwilliger moet je de toets Verantwoord Alcohol Schenken van het NOC*NSF succesvol doorlopen. Klik HIER om naar de cursus te gaan.

Inplannen bardienst

Het inplannen van een bardienst gaat eenvoudig. Je moet hiervoor wel even inloggen op de website van TCB en vervolgens in het bardienstrooster de diensten kiezen.

Heb je nog geen account als lid van TC Bemmel, klik dan HIER om naar de instructie te gaan.

Bardienst afkopen?

Stuur dan vóór 1 februari een mail naar bar@tennisclubbemmel.nl onder vermelding van jouw naam, lidnummer en toestemming om de € 60 af te schrijven.

Vragen?

Neem gerust contact op met de barcommissie : bar@tennisclubbemmel.nl