Contributie 2020

• Jeugd t/m 6 jaar               Gratis!
  • Jeugd 7 t/m 13 jaar         € 87,50
  • Jeugd 14 t/m 17 jaar       € 97,50
  • Senioren                           € 195,00
  • Gezinslidmaatschap       € 425,00 (zelfde adres)

De contributie wordt in 12 termijnen geïncasseerd en is onder voorbehoud van wijzigingen. Elke 3e woensdag in februari wordt tijdens de ALV de contributie van het betreffende jaar vastgesteld.

Let op:

• Aanmelden kan op elk moment, waarbij de contributie naar rato wordt verrekend (maanden naar rato).
  • Je betaalt géén inschrijfgeld.
  • Nieuwe leden die zich aanmelden ná 1 juli gedurende een kalenderjaar worden voor de rest van het volgende kalenderjaar vrijgesteld van bardiensten. Daarna dient men wel gewoon aan de bardienstverplichting te voldoen. Bij aanmelding vóór 1 juli geldt alleen vrijstelling voor het lopende kalenderjaar. Klik HIER voor onze bardienstregeling.
  • Opzeggen van het lidmaatschap kan per half jaar (vóór 1 juli of vóór 1 januari). Je kunt dit doen in de ledenomgeving of per mail naar sec@tennisclubbemmel.nl.
  • Bij de contributie, bardiensten en de toernooien/competitie gaan we uit van de leeftijd die men in het betreffende kalenderjaar bereikt.

Kosten voor tennistraining zijn aanvullend op het lidmaatschap. Om tennistraining te kunnen volgen moet je lid zijn van TC Bemmel. Voor meer info over tennistraining klik je HIER.

Klik HIER om aan te melden als lid.