9 maart Familietoernooi jeugd!

Het Familietoernooi op 9 maart is voor onze jeugd dé kans om samen met een volwassene een toernooitje te spelen in zijn/haar eigen kleur/niveau.

Je meldt je individueel aan en tijdens het toernooi speel je bijvoorbeeld met je vader, moeder, opa, oma of een andere kennis of familielid. Je mag zelfs per wedstrijd met iemand anders spelen. Hoe cool is dát!

Je speelt 2 of 3 wedstrijdjes in je eigen kleur en daarbij gaat het puur om de lol en gezelligheid. Er is dan ook GEEN prijsuitreiking. Het toernooi duurt van 13.30-17.30 uur.

Na afloop kunnen jullie samen genieten van de diverse versnaperingen verzorgd door Eetwinkel Polly (tegen betaling en naar eigen keuze).

Echt een sportief uitje voor het hele gezin!

Ook meedoen? Schrijf je dan HIER uiterlijk 3 maart in (EERST BOVENAAN INLOGGEN om in te kunnen schrijven).