Zomerlidmaatschap 2018

TC Bemmel biedt elke zomer tennis aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom bij TC Bemmel!

Het zomerlidmaatschap is een compact lidmaatschap in de maanden juni - juli - augustus - september waarbij spelers vrij kunnen spelen wanneer het hen uitkomt.  Wat houdt het in:

• 4 maanden onbeperkt tennissen (m.u.v. toernooien en clubactiviteiten)
  • Een officieel bondspasje (hiermee kun je banen reserveren)
  • Kosten bedragen slechts € 75,00
  • Gratis blik ballen wanneer je samen aanmeld (samen 1 blik met 3 nieuwe ballen)
  • Lidmaatschap stopt automatisch per 1 oktober (aanbieding vast lidmaatschap volgt)

Klik HIER om je aan te melden (LET OP:  direct bij aanmelden een pasfoto uploaden t.b.v. de ledenpas en bij activiteiten kiezen voor de activiteit Zomerchallenge met categorie 'incidenteel lid').

Downloads: