Kennismaken met Tennisclub Bemmel?

Wil jij kennismaken met tennis?  Bij TC Bemmel regelen wij dit graag voor je!

Tennis is dé geschikte sport om veilig en ‘coronaproof’ te beoefenen. Als lid van Tennisclub Bemmel kies je zelf met wíe, wannéér en hoe vaak je op de baan staat om lekker in beweging te blijven!  Ideaal voor ‘thuiswerkers’ of mensen die het even zonder hun teamsporten zoals voetbal en hockey moeten doen.

Of je nu kiest voor enkel- of dubbelspel, de coronarichtlijnen en de routing op ons tennispark zorgen voor een veilig potje tennis. Als lid reserveer je eenvoudig en digitaal een baan via onze handige ClubApp.  Je hoeft dus niet te wachten, kunt direct de baan op en ’s avonds gaat onze nieuwe ledverlichting automatisch aan.

Wil jij lid worden, maar heb je nog geen tennismaatje? Onze verenigingsmanager regelt dit graag voor je, zodat je direct een ‘warm welkom’ krijgt.

Overige manieren om kennis te maken met TC Bemmel:

• Op de Open Dag (3e zondag in maart) zijn kinderen en volwassenen van harte welkom om kennis te maken met TC Bemmel en de tennissport.
  • Onze tenniscursus van Sjors Sportief is zeer geschikt voor basisschooljeugd om gratis kennis te maken met tennis. Klik HIER voor info en aanmelden.

Wil je kennismaken of een proefles volgen? Neem dan even contact met ons op.

Tot snel bij TC Bemmel