Plustraining voor jeugd!

Plustraining jeugd TC Bemmel

De ‘Plus’ training is een extra (wedstrijd)training waarbij onze gemotiveerde jeugdleden de gelegenheid krijgen om het tennisspel nog beter onder de knie te krijgen. TC Bemmel organiseert de ‘Plus’ training in plaats van selectietrainingen. We willen kinderen namelijk niet te vroeg (uit)selecteren. Betrokkenheid, plezier en toewijding staan centraal!

De ‘Plus’ training is voor jeugdleden die:

• Meedoen aan de World Tour Rood/Oranje of de Groene/Gele competitie;
  • Tennistraining volgen;
  • Deelnemen aan de ‘Tennisladder’ (indien van toepassing, info volgt);
  • Fanatiek zijn en sneller beter willen worden!

De 'Plus' training vindt in principe plaats op dinsdagmiddag op de buitenbanen (tijd per groep nader te bepalen en er kan van deze dag worden afgeweken indien de planning hier dringend om vraagt). Deze extra (wedstrijd)training wordt gegeven door een van onze trainers (NTB).

Een groep start bij een minimum aantal deelnemers van 8.

De 'Plus' training bestaat uit minimaal 13 trainingen van 1 uur (rood 45 minuten), de kosten bedragen:

• Rood:   € 20,00
  • Oranje:    € 30,00
  • Groen:   € 40,00
  • Geel:   € 50,00

We starten na de Herfstvakantie, de week van 22 oktober.

Klik HIER om aan te melden (inlog voor website is nodig; ouders die lid zijn kunnen zelf inloggen en hun kind selecteren bij aanmelding).

Aanmelden kan tot 10 oktober!

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Michel Wigman: 06-30392920.