KantoorProfi Bemmel Open 2019

Doe mee aan het KantoorProfi Bemmel Open van 28 oktober t/m 3 november!

Dit jaar houdt tennisclub Bemmel haar 30e editie van het KantoorProfi Bemmel Open. Sinds enige jaren houden we het toernooi eind oktober. Destijds noodgedwongen door renovatie van de banen verplaatst en dat bleek een groot succes! Inschrijven kan bij ons in alle categorieën. Of je nu speelsterkte 8 of 2 hebt, bij KantoorProfi Bemmel Open doe je mee! Inschrijven doe je HIER.

Het toernooi vindt plaats van 28 oktober tot en met 3 november 2019. De ervaring leert dat ons toernooi drukbezet is. We verwachten daarom ook dit jaar te starten op de zondag voor het eigenlijke toernooi, zondag 27 oktober, met de eerste partijen. De inschrijving is geopend en sluit op 13 oktober.

Hoewel het toernooi nog een paar weken duurt zijn de voorbereidingen al in volle gang. De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of hebben zich aangemeld, waarvoor onze dank! Zonder sponsors en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren.

Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi! Iedere werkdag vanaf 17:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf ons verwarmde terras. Dus doe mee of kom kijken. Wij zien je graag bij KantoorProfi Bemmel Open 2019!