Labelen

Elke dinsdagavond lekker tennissen!

Het labelen is voor ieder seniorlid en jeugleden vanaf 14 jaar met enige jaren tenniservaring, ongeacht je sterkte. Het labelen is juist leuk voor nieuwe leden, op deze manier tennis je ook eens met een ander en leer je mensen kennen binnen de club.

Hoe werkt het?

Het labelen op dinsdagavond is opgedeeld in 3 rondes van 45 minuten. 15 minuten voor aanvang moet je aanwezig zijn en je KNLTB pas inleveren bij een lid van de Recreatiecommissie (RC).

Ronde 1
Aanwezig om 19:15 uur en start om 19:30 uur tot 20:15 uur.

Deze ronde zal er zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld worden door de RC

Ronde 2
Aanwezig om 20:10 uur en start om 20:15 uur tot 21:00 uur

Dit is een ronde waar alle kaartjes bij elkaar genomen worden en willekeurig koppels gemaakt worden. Dus de kans dat je met een veel sterkere speler op de baan staat is aanwezig. Maar dit maakt het ook weer leuk, want hoe vaak overkomt dat je nou?

Ronde 3
Aanwezig om 20:45 uur en start om 21:00 uur tot 21:45 uur

Deze ronde zal er zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld worden door de RC

Het is aan je zelf hoeveel ronden je wilt mee spelen of wanneer je komt. We hebben 6 banen ter beschikking en mochten er teveel mensen aanwezig zijn (wat gelukkig nog al eens voorkomt) dan worden er mensen uitgeloot. Dit zijn altijd mensen die al gespeeld hebben die avond.