Over de club

'Boeien en binden', dat is hét motto bij Tennisclub Bemmel. Van jong tot oud, prestatief of recreatief. Iedereen die passie heeft voor de tennissport en graag onderdeel is van een dynamische en levendige vereniging is bij ons van harte welkom!

We staan te springen om jou kennis te laten maken met onze vereniging.

Ben je nu al overtuigd?  Word lid

Zaterdag 12 oktober

Tennisladder jeugd geel TEST

t/m 11-11-2019
Zaterdag 26 oktober

Halloweenfeest voor de jeugd 2019!

Zondag 27 oktober

KantoorProfi Bemmel Open Toernooi

t/m 03-11-2019
Vrijdag 1 november

Tennisladder jeugd geel

t/m 31-03-2020

Tennisladder jeugd Groen

t/m 31-03-2020
Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Dit is wat Bertens moet doen om de WTA Finals te halen
Kiki Bertens hoopt deze week in Moskou een ticket voor de WTA Finals te veroveren. Dit is alles wat je moet weten over het prestigieuze eindejaarstoernooi, dat van 27 oktober tot en met 3 november in het Chinese Shenzhen wordt gehouden.
Bertens bereikt kwartfinales in Moskou en houdt zicht op WTA Finals
Kiki Bertens heeft donderdag goede zaken gedaan in haar strijd om deelname aan de prestigieuze WTA Finals. Ze boekte in de tweede ronde van het WTA-toernooi in Moskou een zwaarbevochten zege op Kaia Kanepi uit Estland.
'Lucky loser' Schoofs verliest kansloos van Mertens in Luxemburg
Bibiane Schoofs is er dinsdag niet in geslaagd de tweede ronde van het WTA-toernooi in Luxemburg te bereiken. De Nederlandse was kansloos tegen de als eerste geplaatste Elise Mertens: 0-6 en 3-6.
Federer wil in Tokio voor vijfde keer meedoen aan Olympische Spelen
Roger Federer heeft besloten om volgend jaar mee te doen aan de Olympische Spelen in Tokio. Het wordt de vijfde keer dat de tennislegende meedoet aan het grootste sportevenement ter wereld.
Schuurs plaatst zich opnieuw voor WTA Finals in dubbelspel
Demi Schuurs doet eind oktober opnieuw mee aan de WTA Finals. De 26-jarige Nederlandse plaatste zich met haar Duitse dubbelpartner Anna-Lena Grönefeld voor het eindejaarstoernooi in het Chinese Shenzhen.
Toptalent Gauff (15) in Linz jongste toernooiwinnares in vijftien jaar
Coco Gauff heeft zondag het WTA-toernooi in het Oostenrijkse Linz op haar naam geschreven. De pas vijftienjarige Amerikaanse is daarmee de jongste toernooiwinnares op de WTA Tour in vijftien jaar.
Medvedev klopt Zverev voor eerste keer en wint Masters-toernooi Sjanghai
Daniil Medvedev heeft zondag zijn uitstekende vorm bekroond met toernooiwinst in Sjanghai. De Rus was in de finale van het Masters-toernooi de Duitser Alexander Zverev duidelijk de baas.
Toptalent Gauff (15) jongste finaliste op WTA-toernooi sinds 2004
Coco Gauff is de jongste tennisster sinds 2004 die in de finale staat van een WTA-toernooi. De pas vijftienjarige Amerikaanse plaatste zich zaterdag voor de eindstrijd in het Oostenrijkse Linz na een zege op de Duitse Andrea Petkovic: 6-4 en 6-4.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar