Coronapagina TC Bemmel

Onderstaand vind je belangrijke en de meest actuele informatie over tennis, maatregelen en consequenties voor TC Bemmel tijdens de Coronacrisis.

*** LAATSTE NIEUWS ****

Update 24 februari:

• Jeugd en jong volwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Dubbelen is voor hen mogelijk. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.
  • Klik HIER voor meer informatie over de avondklok en consequenties voor TC Bemmel.
  • De 'lockdown' van 15 december 2020 geldt vooralsnog tot en met 15 maart en heeft voor de tennissport en ons als vereniging de volgende consequenties:

De maatregelen die gelden t/m 2 maart  hebben de volgende consequenties voor TC Bemmel:

• Leden van 18 jaar en ouder mogen NIET dubbelen. Enkelen mag wel! Zij houden altijd 1,5 meter afstand.
  • Jeugdleden t/m 17 jaar mogen dubbelen en enkelen.
  • Geplande toernooien en activiteiten in deze periode gaan NIET door (o.a. Oliebollentoernooi, Nieuwjaarstoernooi).
  • Labelen en laddercompetitie (dubbel) zijn NIET toegestaan.
  • Clubhuis en terras van TC Bemmel en Sportcentrum de Schaapskooi zijn gesloten. Tip: ga vooraf thuis eventueel naar het toilet.
  • Training:
    • 18 jaar en ouder: maximaal 2 personen per baan (exclusief trainer); training aan meerdere vaste tweetallen met een eigen baan is toegestaan. We bekijken per groep of dit haalbaar is.
    • T/m 17 jaar: training in grotere groepen is toegestaan.
  • Publiek is NIET toegestaan (ouders brengen en halen kinderen vlak voor en na de training en blijven niet 'hangen')

Extra aandachtspunten bij vrij spelen en trainen (info vanuit KNLTB in afstemming met NOC/NSF en Ministerie van VWS en met toestemming vanuit gemeente):

• Geen fysiek contact! Dus geen 'high fives' etc.
  • Ga niet samen op een bankje zitten.
  • Houd 1,5 meter afstand (ook als je daardoor een bal moet laten gaan).
  • Wissel van helft met klok mee.

Wij doen een dringende oproep aan alle leden om:

• 1,5 meter afstand te houden!
  • vlak voor het tennissen te komen!
  • direct na het tennissen het park te verlaten!
  • de aangegeven looproutes aan te houden!
  • elkaar niet in verlegenheid te brengen en rekening met elkaar te houden!

PRAKTISCHE INFO OM TE KUNNEN TENNISSEN

Informatie ClubApp installeren en account aanmaken, gebruiken en aanpassen.

Instructie Online afhangen via de ClubApp

Plattegrond tennispark

PROTOCOLLEN EN RICHTLIJNEN

Protocol verantwoord sporten